Peruutusehdot

Suoravaraus web/puh/onsite (https://www.brightlights.fi/varaa-aika)

Siirto alle 24h ennen varausta: väri/permanentti/juhlakampaus 25€, leikkaus/kulmienvärjäys/pikakampaus 15€
Siirto yli 24h: 0€
Peruutus alle 24h: 50% hinnasta
Peruutus yli 24h: 0€

Web-sivuiltamme www.brightlights.fi -kautta tehdyn varauksen peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista/peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta, laskutus sähköpostitse, maksuaika 7vrk. Peruutuksen/siirron on tapahduttava soittamalla Bright Lightsin numeroon 044-977 3175 tai sähköpostitse hiusstudio(at)brightlights.fi. Tekstiviestiperuutuksia emme huomioi, sillä liikkeet ovat avoinna ajanvarauksella eli välttämättä viestiä ei havaita ennen varattua aikaa.

Peruutusehto mainitaan ajanvarauksen yhteydessä automaattisesti, jolloin varauksen tehdessään asiakas sitoutuu Bright Lightsin peruutusehtoihin. Peruutusehto on voimassa myös sairastapauksissa, työesteen ilmaantuessa ja liikenne-/parkki-/lastenhoitohaasteita kohdattaessa. Peruutusehtojen noudattamisella edesautamme sitä, että hinnoittelumme pysyy vastaisuudessakin kohtuullisena.

Viime hetken Timma-ajanvaraus (www.timma.fi)


Siirto alle/yli 24h ennen varausta: väri/permanentti/juhlakampaus 25€, leikkaus/kulmienvärjäys/pikakampaus 15€
Peruutus alle/yli 24h: pidätämme 50% maksusta

Peruuttamaton aika: pidätämme 100% maksusta

Viime hetken Timma-ajat ovat sitovia, monesti normaalihintaista varausta edullisempia ja usein ne ovat jo kertaalleen vapautuneita peruutusaikoja. Viime hetken Timma-varaus varataan Timma.fi-sivustolla ja maksetaan varauksen yhteydessä. Maksuliikenteestä vastaa Timma. Jotta Viime hetken aikojen toimintaperiaate säilyisi, on niiden peruutusehdot määritelty erikseen. Peruutuksen/siirron on tapahduttava soittamalla Bright Lightsin numeroon 044-977 3175 tai sähköpostitse hiusstudio(at)brightlights.fi. Tekstiviestiperuutuksia emme huomioi, sillä liikkeet ovat avoinna ajanvarauksella eli välttämättä viestiä ei havaita ennen varattua aikaa.


Siirtomaksu 15€/25€ veloitetaan paikan päällä palvelun yhteydessä. Peruutuksen sattuessa Bright Lightsista johtumattomista syistä pidätämme 50% etukäteen maksetusta hinnasta. Peruuttamattoman varauksen maksun pidätämme 100%. Peruutusehto on voimassa myös sairastapauksissa, työesteen ilmaantuessa ja liikenne-/parkki-/lastenhoitohaasteita kohdattaessa. Peruutusehtojen noudattamisella edesautamme sitä, että hinnoittelumme pysyy vastaisuudessakin kohtuullisena.

Mikäli aikataulusi ovat alttiit muuttumaan, suosittelemme varaamaan Viime hetken Timma-ajan vasta, kun varmasti tiedät pääseväsi tulemaan paikalle.