Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia

Bright Lightsin erikoisosaamista ovat vaalennukset ja raidoitukset. Ymmärrämme perinpohjaisesti vaalentamisen haasteet sekä pohjoismaisen hiuslaadun herkät ominaisuudet. Meiltä saat ohjeet hiuksen kotihoitoon, jotta väri pysyy kauniina ja hiuksen kunto hyvänä aina seuraavaan käyntikertaasi asti.

Toimintamalliimme on kautta aikain kuulunut tarjota ainoastaan ammattitaitoista palvelua. Peruslähtökohta tekemisessämme on, että asiakkaan toiveita kuunnellaan herkällä korvalla ja etsitään yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänen tarpeisiinsa sopiva väri ja malli. Hiuksen väri ja kunto lähtötilanteessa huomioidaan työsuunnitelman teossa. Joskus asiakkaalla on epärealistinen tai hiuslaatuun epäedullisesti istuva mielikuva halutusta - ammattitaitoinen kampaajamme tarjoaa sopivamman vaihtoehdon ja se kuuluu hyvään asiakaspalveluun.

Huomioimme myös budjettisi - mikäli haluttu lopputulos on liian hintava toteuttaa, etsimme edullisemman tavan toimia. Esimerkiksi kaikkiin vaalennuksiin ei aina vaadita sävytystä lisäpalveluksi, vaan kotihoitona tehty säännöllinen hopeashampoopesu saattaa riittää ylläpitämään väri kauniina. Joskus asiakkaan haaveilema lopputulos vaatii useita käyntikertoja ja projekti vaatii aikaa ja hermoja sekä on kustannuksiltaan korkea. Tällaisessa tilanteessa kerromme asiakkaalle rehellisesti arvion projektin kestosta ja voimme etukäteen arvioida kuluja, tämä kuuluu ammattitaitoomme ja hyvään kokonaispalveluun.

Bright Lights on aktiivisesti kerännyt kirjallisia asiakaspalautteita jo yli 10 vuotta. Asteikolla 1-5 tähteä arvosanamme on 4,75 tähteä. Palautteisiin voit tutustua tästä.

Lämpimästi tervetuloa hyvän palvelun salonkiimme!